پذیرش دانشجو در دانشکده راهور افزایش می یابد

رئیس دانشکده علوم و فنون راهور دانشگاه علوم انتظامی، از افزایش دو برابری پذیرش دانشجویان این دانشکده در سال جاری خبر داد.

سرهنگˈمحمد حسینیˈروز دوشنبه از دانشگاه علوم انتظامی به عنوان تنها مرکز بسترساز ایجاد علم در مجموعه نیروی انتظامی نام برد و تاکید کرد که نباید تنها دنبال آن باشیم تا دانشجویی وارد دانشگاه و سپس فارغ التحصیل شود بلکه دانشجویان باید در کنار کسب دانش لازم و کافی در دوران تحصیل، تجارب خود را نیز ارتقا دهند.

وی با بیان آنکه هم اکنون 451 نفر در دانشکده راهور مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: این دانشجویان در مقاطع کاردانی مصوب، کارشناسی مصوب، کارشناسی ناپیوسته، کارشناسی داخلی و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.

این مقام انتظامی، ارتقا سطح کیفیت آموزش را در سال 92 یکی از اولویت ها دانست و ادامه داد: بدنبال آن هستیم تا در سال جاری سرفصل های مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را بازنگری و به روز کنیم.

حسینی، همچنین بر ایجاد تعامل و افزایش همکاری ها در راستای ارتقا سطح دانش با سایر دانشگاه ها تاکید کرد و افزود: بزودی تفاهم نامه ای با دانشکده مکانیک دانشگاه خواجه نصیر در خصوص شبیه سازی بر روی موضوعات ایمنی و ترافیک انعقاد خواهیم کرد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، وی با اشاره به اینکه دانشکده راهور تنها دانشکده تخصصی در کشور است، ابراز امیدواری کرد که این دانشکده بزودی جایگاه واقعی خود را بدست آورد تا به یک دانشکده بی بدیل در حوزه ترافیک تبدیل شود و با پرورش نیروهای مستعد و کافی، روزی را شاهد باشیم که در هیچ جای کشور از یک نیروی وظیفه در حوزه کنترل ترافیک استفاده نشود.

www.irna.ir